AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkekle selamlaşmak

Kahve falında erkekle selamlaşmak

Kahve falında erkekle selamlaşmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkekle selamlaşmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara katkıda bulunmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında bir erkeğe selam vermek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında erkekle selamlaşmak onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında evliyadan selam almak zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşla selamlaşmak gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için falı kapatan kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabre selam vermek daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, bunun da geleceğine tabir olunur.

Kahve falında selam almamak onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birine selam göndermek aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ölen kişiden selam almak tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir