AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık renk oje sürmek

Kahve falında açık renk oje sürmek

Kahve falında açık renk oje sürmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında açık renk oje sürmek gördüyseniz:

  • Belirsizlikler veya kararsızlıklar söz konusuysa karar vermek zorunda hissetmemelisiniz.

Kahve falında açık renk oje sürmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, çalışıyorsa terfi alacağına rivayet eder.

Kahve falında mor renk oje sürmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında renkli oje sürmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Kahve falında koyu renk oje sürmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında el tırnaklarına oje sürmek başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine oje sürmek gözden düşeceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında parmağına oje sürmek iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına inanılır.

Kahve falında turuncu oje sürmek eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir