AnaSayfa / Genel / Kahve falında akarsudan su doldurmak

Kahve falında akarsudan su doldurmak

Kahve falında akarsudan su doldurmak Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, bir ömür olacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine delalettir.

Kahve falında akarsudan su doldurmak gördüyseniz:

  • Uyarılara kulak vermelisiniz.

Kahve falında akarsudan su doldurmak kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Kahve falında akarsudan su içmek eğer işsizse iş bulacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akarsuda su içmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden kovaya su doldurmak girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında çeşmeden testiye su doldurmak zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında temiz su doldurmak ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlıktan su doldurmak yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında çuvala su doldurmak çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir