AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıktan su doldurmak

Kahve falında mezarlıktan su doldurmak

Kahve falında mezarlıktan su doldurmak lükse ve konfora kavuşacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, insanlarla tartışacağına, karamsar ve umutsuz olacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlıktan su doldurmak gördüyseniz:

  • Belli konularda fikirlerinizi veya gelecek öngörülerinizi açıklarken adil olmaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında mezarlıktan su doldurmak işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına işarettir.

Kahve falında mezara su dolmak kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine inanılır.

Kahve falında mezar doldurmak başarısının yükseleceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında pet şişeye su doldurmak düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında torbaya su doldurmak yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine işarettir.

Kahve falında zemzem suyu doldurmak bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizden su doldurmak dostlarıyla bir araya geleceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında su doldurup içmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir