AnaSayfa / Genel / Kahve falında akarsudan su içmek

Kahve falında akarsudan su içmek

Kahve falında akarsudan su içmek yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, rahat bir nefes alınacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akarsudan su içmek gördüyseniz:

  • Öfkenizi kontrol etmeli, kelimelerinizi dikkatli seçmelisiniz.

Kahve falında akarsudan su içmek zararların telafi edileceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında akarsuda su içmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akarsudan su doldurmak itibar göreceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akarsuda elle balık tutmak çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında temiz bir akarsu görmek çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında akarsudan balık tutmak çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında deniz ve akarsu görmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akarsuda balık tutmak halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir