AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz su doldurmak

Kahve falında temiz su doldurmak

Kahve falında temiz su doldurmak güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hayalkırıklığı duyacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine işarettir.

Kahve falında temiz su doldurmak gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınızın farkında olmadığınız ihanetleri olabilir.

Kahve falında çeşmeden temiz su doldurmak sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında temiz su doldurmak her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına rivayet eder.

Kahve falında camiden su doldurmak dolayısıyla işlerin bozulacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında akarsudan su doldurmak yetenekleri ile ön plana çıkacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir bardak su doldurmak kısmetinin ve talihinin açılacağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına inanılır.

Kahve falında akan çeşmeden su doldurmak arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, güç ve kudret kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında havuzu suyla doldurmak hatalarından erken döneceğine, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine yorulur.

Kahve falında su doldurmak kötü giden işlerin düzeleceğine, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir