AnaSayfa / Genel / Kahve falında akarsuda su içmek

Kahve falında akarsuda su içmek

Kahve falında akarsuda su içmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, nefsine yenileceğine, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında akarsuda su içmek gördüyseniz:

  • Bazı jest ya da yardım beklentiniz olabilir.

Kahve falında akarsudan su içmek uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında akarsuda su içmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına işarettir.

Kahve falında akarsudan su doldurmak kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşillik ve akarsu görmek verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına işaret eder.

Kahve falında akarsuya girmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında akarsuya atlamak planlarının gerçekleşeceğine, işlerin sürekli artacağına tabir olunur.

Kahve falında derin akarsu görmek o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, iş hayatında başarılı olmaya işaret etmektedir.

Kahve falında durgun akarsu görmek öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir