AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehrin karşısına geçmek

Kahve falında nehrin karşısına geçmek

Kahve falında nehrin karşısına geçmek haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nehrin karşısına geçmek gördüyseniz:

  • Herşeyi görmek kolay olmayabilir.

Kahve falında nehrin karşısına geçmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nehri geçmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına delalettir.

Kahve falında nehrin üstünden geçmek hasret çekileceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında nehri yüzerek geçmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine delalet eder.

Kahve falında denizin karşısına geçmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, malının ve parasının da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında trafikte karşıdan karşıya geçmek büyük paralara sahip olacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde karşıdan karşıya geçmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine delalet eder.

Kahve falında yolun karşısına geçmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir