AnaSayfa / Genel / Kahve falında elde küpe görmek

Kahve falında elde küpe görmek

Kahve falında elde küpe görmek büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine tabir olunur.

Kahve falında elde küpe gördüyseniz:

  • Değmeyecek şeylere çok fazla mesai harcıyor olabilirsiniz.

Kahve falında elde küpe görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında elde leke görmek önemli yerlere geleceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elde sabun görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, üzüntülerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında elde ekmek görmek hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanı elde tutmak tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında elde morluk görmek bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında elde balık tutmak daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında elde dikiş dikmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir