AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ elde yüzük görmek

Kahve falında sağ elde yüzük görmek

Kahve falında sağ elde yüzük görmek işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, kötü sözler duylacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, geri plana düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sağ elde yüzük gördüyseniz:

  • Siz güçlü bir iradenin hakim olduğu bir kişilik taşıyorsunuz.

Kahve falında sağ elde altın yüzük görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sağ elde yüzük görmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına delalettir.

Kahve falında sağ elde kına görmek herkesin takdirini toplayacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sağ elde yara görmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sağ elde alyans görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında sol elde altın yüzük görmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, sakin giden yaşamının sarsılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sol elde yüzük görmek hedeflerine yaklaşacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına inanılır.

Kahve falında sağ ele altın yüzük takmak elindeki malların gideceğine, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir