AnaSayfa / Genel / Kahve falında elde taş görmek

Kahve falında elde taş görmek

Kahve falında elde taş görmek ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına alamet eder.

Kahve falında elde taş gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi hayal kırıklığına uğratabilirler.

Kahve falında elde taş görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına yorulur.

Kahve falında elde kuran görmek aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabıyı elde tutmak hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına delalettir.

Kahve falında elde çanta görmek işlerinin düzeleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına rivayet eder.

Kahve falında elde böcek görmek mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elde bebek görmek hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında iki elde kına görmek huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, rakiplerin üzüleceğine işarettir.

Kahve falında sağ elde altın yüzük görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir