Kahve falında bir el tutmak

Kahve falında bir el tutmak işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir el tutmak gördüyseniz:

  • Belirsizlikler kafanızı karıştırabilir.

Kahve falında yüzünü görmediğin birinin elini tutmak zenginliğe sahip olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş babanın elini tutmak çok sıhhatli bir kişi olunacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına yorulur.

Kahve falında tanıdığının elini tutmak daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında aşık olduğun kişinin elini tutmak işinde en iyisi olacağına, hastalığın biteceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin elini tutmak yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin elini tutmak ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına yorulur.

Kahve falında elinde sigara tutmak hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişinin elini tutmak işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, artık daha dikkatli davranacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top