Kahve falında ölmüş birinin elini tutmak

Kahve falında ölmüş birinin elini tutmak hayli sağlam başarılara imza atacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda ya da evinizi ilgilendiren başlıklarda ilginç gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında canlı balığı elinde tutmak acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine işarettir.

Kahve falında elinde fare tutmak çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında yıldızı elinde tutmak iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında elinde makas tutmak edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patronun elini tutmak kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına işaret eder.

Kahve falında bir çocuğun elini tutmak uğradığı zararların telafi edileceğine, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde para tutmak durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına delalettir.

Kahve falında sıcak el tutmak amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir