AnaSayfa / Genel / Kahve falında akarsuya kapılmak

Kahve falında akarsuya kapılmak

Kahve falında akarsuya kapılmak zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, bazı konularda önayak olunacağına, maddi gücünün azalacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında akarsuya kapılmak gördüyseniz:

  • İhmal etmemekte fayda var.

Kahve falında akarsuya kapılmak yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın sele kapıldığını görmek süzüleceğine, ağlayacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında tsunamiye kapılmak yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, başına türlü işler geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük dalgaya kapılmak hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fırtınaya kapıldığını görmek çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulanık suya kapılmak borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğunun sele kapıldığını görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında denizde akıntıya kapılmak çok zor şeylerle karşılaşacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir