AnaSayfa / Genel / Kahve falında donmuş akarsu görmek

Kahve falında donmuş akarsu görmek

Kahve falında donmuş akarsu görmek kolay ve zevkli hale geleceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, edilen duaların kabul edileceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında donmuş akarsu gördüyseniz:

  • Kadın arkadaşlarınızdan biri size dost gibi görünmekle birlikte arkanızdan kuyunuzu kazmaktadır.

Kahve falında donmuş akarsu görmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akarsuda altın bulmak işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akarsuda banyo yapmak kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kazancın düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında akarsuya girmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akarsudan düşmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurumuş akarsu görmek kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı akarsu görmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, yağmur yağmamasına rivayet etmektedir.

Kahve falında akarsuya atlamak hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir