AnaSayfa / Genel / Kahve falında akarsuda altın bulmak

Kahve falında akarsuda altın bulmak

Kahve falında akarsuda altın bulmak eşi tarafından yüceltileceğine, emeğinden hayır göreceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında akarsuda altın bulmak gördüyseniz:

  • İlişkilerdeki bir değişiklik ilerleme yollarınızda fark yaratmanızı sağlayabilir.

Kahve falında akarsuda altın bulmak deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında akarsuda yıkanmak tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına delalettir.

Kahve falında duru akarsu görmek yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akarsuda elle balık tutmak sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına alamet eder.

Kahve falında derin akarsuda yüzmek işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında büyük bir akarsu görmek hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz bir akarsu görmek yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akarsuda sürüklenmek daha rahat bir hayatı olacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir