AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir devlet büyüğünü görmek

Kahve falında bir devlet büyüğünü görmek

Kahve falında bir devlet büyüğünü görmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, moralinin her zaman yerinde olacağına, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, işlerinin yarıda kalacağına işarettir.

Kahve falında bir devlet büyüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konularda liderlik rolüne soyunmanız veya olayları başlatan kişi olmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında devlet büyükleriyle oturmak sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet büyükleri görmek girilen işlerde şansın yüksek olacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında devlet büyüğünden hediye almak kırılan kalplerin tamir edileceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine delalet eder.

Kahve falında devlet büyüğünün karısını görmek zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğüne sarılmak maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evinde devlet büyüğü görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında devlet büyüğüyle namaz kılmak işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında devlet büyüklerinden birini görmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, hayatının ve planlarının bozulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir