AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet büyüklerinden birini görmek

Kahve falında devlet büyüklerinden birini görmek

Kahve falında devlet büyüklerinden birini görmek büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, yaşadığı olayların kötü gideceğine, kendi işini açacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine yorulur.

Kahve falında devlet büyüklerinden birini gördüyseniz:

  • Belli bir öneri, teklif veya davet kulağınıza hoş gelmiyorsa ya da başka beklentileriniz varsa onay vermek zorunda değilsiniz.

Kahve falında devlet büyüğünü öldürmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında devlet büyükleriyle beraber olmak müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında bir devlet büyüğünü görmek yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, ilerleyemeyeceğine inanılır.

Kahve falında devlet büyüklerinden birinin öldüğünü görmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, karşısına kötü kişilerin çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında devlet büyüğünün karısını görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında devlet büyüklerine hizmet etmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına delalettir.

Kahve falında bir devlet büyüğünün öldüğünü görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğüne su vermek aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir