AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet büyüğünden hediye almak

Kahve falında devlet büyüğünden hediye almak

Kahve falında devlet büyüğünden hediye almak doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğünden hediye almak gördüyseniz:

  • Kendinizi sıkıntıya sokmayacak kadar fedakarlık etmelisiniz.

Kahve falında devlet büyüğünden hediye almak giderlerin artış göstereceğine, sağlık problemleri içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında devlet adamından hediye almak zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine işaret eder.

Kahve falında devlet başkanından hediye almak uzun yaşayacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devlet büyüklerine yemek vermek insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına tabir olunur.

Kahve falında eski bir devlet büyüğü görmek iyileşme göstereceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine alamet eder.

Kahve falında büyük bir devlet adamı görmek düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına işarettir.

Kahve falında devlet büyüğünü öldürmek onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine işarettir.

Kahve falında devlet büyüğünün elini öpmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir