AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet büyüğüne sarılmak

Kahve falında devlet büyüğüne sarılmak

Kahve falında devlet büyüğüne sarılmak çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğüne sarılmak gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı aktif tutmanız zaman içinde kazançlara neden olabilir.

Kahve falında devlet büyüğüne sarılmak kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında devlet büyüğü olmak sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğünden kalem almak hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, umutlarını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında devlet büyüğü resmi görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine delalet eder.

Kahve falında devlet büyüklerine yemek vermek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğünü hasta görmek uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine yorulur.

Kahve falında devlet büyüğüyle konuşmak ters giden işlerin de düzeleceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü devlet büyüğü görmek masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir