AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet büyükleri görmek

Kahve falında devlet büyükleri görmek

Kahve falında devlet büyükleri görmek kazancın katbekat artacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında devlet büyükleri gördüyseniz:

  • Alacağınız bazı haberler yüzünden endişe duyabilirsiniz.

Kahve falında büyük devlet başkanı görmek işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir devlet büyüğünün elini öpmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine yorulur.

Kahve falında devlet büyükleriyle beraber olmak karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğü elini öpmek başkasının hakkına göz dikileceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğünden kalem almak sevdikleri ile kavuşacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına tabir olunur.

Kahve falında devlet büyüğünü ölmüş görmek sevgisinin artacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında devlet büyüğü konuşmak hem de çok üzüleceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük devlet adamı görmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir