AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde devlet büyüğü görmek

Kahve falında evinde devlet büyüğü görmek

Kahve falında evinde devlet büyüğü görmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, onlara galip geleceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına yorulur.

Kahve falında evinde devlet büyüğü gördüyseniz:

  • Belli bir iş ya da proje üzerinde çalışıyorsanız sonuç almak üzere olabilirsiniz.

Kahve falında devlet büyüğünü evinde görmek hayatının düzene gireceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına delalet eder.

Kahve falında evinde devlet büyüğü görmek rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğü ve eşini görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, iyi zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında devlet büyüklerine yemek vermek bir birlikteliğin sona ereceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına delalet eder.

Kahve falında devlet büyüğüne ikramda bulunmak ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, gün yüzü görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında devlet büyüğüne sarılmak alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine delalet eder.

Kahve falında devlet büyüğüyle konuşmak Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında devlet büyüğünden para almak olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir