AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet büyükleriyle oturmak

Kahve falında devlet büyükleriyle oturmak

Kahve falında devlet büyükleriyle oturmak iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında devlet büyükleriyle oturmak gördüyseniz:

  • Sizi tartışmalı ortamların içine çekmek isteyen kişiler olabilir veya kendinizi tartışırken bulabilirsiniz.

Kahve falında devlet büyükleriyle oturmak zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında devlet büyüğünü ölmüş görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, adının kirletilmeye çalışılacağına delalettir.

Kahve falında bir devlet büyüğü görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına yorulur.

Kahve falında eski bir devlet büyüğü görmek yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında devlet büyüğünü hasta görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evinde devlet büyüğü görmek yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında bir devlet büyüğünün elini öpmek herşeyin fazlasına kavuşacağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında devlet büyüğünü öldürmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir