AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir devlet büyüğü görmek

Kahve falında bir devlet büyüğü görmek

Kahve falında bir devlet büyüğü görmek sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, çok farklı bir kişi olacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, iyi bir zanaatkar olunacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine delalettir.

Kahve falında bir devlet büyüğü gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler yeterince dikkat ettiğinizin farkında olmadan hareket edebilirler.

Kahve falında devlet büyükleri görmek özlediği yerlere yolculuk edeceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına alamet eder.

Kahve falında evinde devlet büyüğü görmek hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına delalet eder.

Kahve falında devlet büyükleriyle oturmak derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında devlet büyükleriyle konuşmak yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında devlet büyüğüyle konuşmak fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında bir devlet büyüğü görmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, ferahlık veren sözler duymaya rivayet eder.

Kahve falında büyük bir devlet adamı görmek fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü devlet büyüğü görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir