AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet büyükleriyle konuşmak

Kahve falında devlet büyükleriyle konuşmak

Kahve falında devlet büyükleriyle konuşmak sevilen kişilerle aranın bozulacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet büyükleriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Tereddüt etmeden harekete geçeceğe benziyorsunuz.

Kahve falında devlet büyükleriyle konuşmak önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğüyle konuşmak büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine delalet eder.

Kahve falında devlet büyüğü konuşmak sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında devlet başkanıyla konuşmak borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında devlet adamıyla konuşmak evi yoksa ev alacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük devlet başkanı görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine işarettir.

Kahve falında devlet büyüğünün karısını görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, kişinin adeta gençleşeceğine işarettir.

Kahve falında ölen devlet büyüğü görmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir