AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet başkanın öldüğünü görmek

Kahve falında devlet başkanın öldüğünü görmek

Kahve falında devlet başkanın öldüğünü görmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, üstünlük elde edeceğine, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanın öldüğünü gördüyseniz:

  • Dayanılması zor fırsatlar zorlu da olsa müdahalenizi gerektiriyor.

Kahve falında devlet başkanının öldüğünü görmek yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına işarettir.

Kahve falında devlet başkanını öldürmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında devlet başkanın öldüğünü görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanı öldürmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına delalet eder.

Kahve falında devlet başkanıyla sohbet etmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında devlet başkanını elini öpmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, karlı işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında devlet başkanıyla konuşmak toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında büyük devlet başkanı görmek hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir