AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil fasulye tarlası görmek

Kahve falında yeşil fasulye tarlası görmek

Kahve falında yeşil fasulye tarlası görmek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, anne babayla ters düşüleceğine, ruhunu güzelleştireceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına yorulur.

Kahve falında yeşil fasulye tarlası gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız, geçmişin hatırını hiçe sayarak sizi kötü şekilde kırabilir.

Kahve falında yeşil fasulye tarlası görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına alamet eder.

Kahve falında tarlada yeşil fasulye görmek güzel günler görüleceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine alamet eder.

Kahve falında tarlada yeşil fasulye toplamak bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında tarlada fasulye görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında tarlaya fasulye ekmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, kazancının azalacağına işarettir.

Kahve falında fasulye tarlası görmek çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil fasulye ekmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil fasulye toplamak uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir