Kahve falında bir çuval portakal görmek

Kahve falında bir çuval portakal görmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında bir çuval portakal gördüyseniz:

  • Şu ana kadar ışıklar üzerinize çevrilmediyse istemediğiniz içindir.

Kahve falında çuvalla portakal görmek başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında bir çuval portakal görmek gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, sürekli ağlamaklı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sepette portakal görmek hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, çok büyük bir rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında elma ve portakal almak huzursuzluk yaşanacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında bir tane portakal görmek fesat ve kötü kimselerden olacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına delalet eder.

Kahve falında dilimlenmiş portakal görmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında portakal ve mandalina görmek maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında portakal yediğini görmek dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir