AnaSayfa / Genel / Kahve falında sepette portakal görmek

Kahve falında sepette portakal görmek

Kahve falında sepette portakal görmek yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, onların güvenini sarsacağına, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında sepette portakal gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konuları ihmal etmeyin.

Kahve falında sepette portakal görmek kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, yazgısının güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında siyah sepet görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sepette yılan görmek yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir sepet elma görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında hasır sepet görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sepette beyaz yumurta görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına delalet eder.

Kahve falında meyve sepeti görmek hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, geçim sıkıntısının biteceğine delalet eder.

Kahve falında sepet dolusu zeytin görmek sorunların kısa sürede aşılacağına, başarısının azalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir