Kahve falında portakal yediğini görmek

Kahve falında portakal yediğini görmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında portakal yediğini gördüyseniz:

  • Fikirlerinize güvenebilir, yaratıcı işler ortaya çıkartabilirsiniz.

Kahve falında portakal yedirmek onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ölüye portakal yedirmek çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına rivayet eder.

Kahve falında portakal yediğini görmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında portakal dilimi görmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında portakal bahçesi görmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında çok tatlı portakal yemek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında olgunlaşmamış portakal görmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sıkılmış portakal suyu görmek herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir