AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma ve portakal almak

Kahve falında elma ve portakal almak

Kahve falında elma ve portakal almak başarılarının çoğalacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, bilincin artacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında elma ve portakal almak gördüyseniz:

  • Evli ya da uzun süreli bir ilişki içinde olan birisiyseniz duygusal hayatınız olumlu bir devreye girmektedir.

Kahve falında elma ve portakal almak uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında elma ve portakal yemek eline geçen malları tutamayacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine inanılır.

Kahve falında elma ve portakal görmek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına işarettir.

Kahve falında portakal ve elma görmek onlarla birlikte hareket edeceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına delalettir.

Kahve falında portakal elma görmek zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına işarettir.

Kahve falında elma portakal görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında portakal elma muz görmek açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına alamet eder.

Kahve falında elma portakal almak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir