AnaSayfa / Genel / Kahve falında portakal ve mandalina görmek

Kahve falında portakal ve mandalina görmek

Kahve falında portakal ve mandalina görmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında portakal ve mandalina gördüyseniz:

  • Bir haber üzerine aşırı telaşlı davranışlara girmeniz olasıdır.

Kahve falında portakal mandalina yemek kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında mandalina ve portakal yemek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında portakal mandalina ağacı görmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında portakal ve mandalina görmek başını borçlardan kaldıramayacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında portakal mandalina görmek yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına tabir olunur.

Kahve falında mandalina ve portakal görmek kişinin hayatının değişeceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında mandalina portakal toplamak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mandalina portakal görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir