AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tane portakal görmek

Kahve falında bir tane portakal görmek

Kahve falında bir tane portakal görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, sağlığın da bozulacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında bir tane portakal gördüyseniz:

  • Teknolojik, elektrik, elektronik başlıklı konularda yaşanabilecek aksiliklere karşı gereken tedbirleri almamızda, unutulabilecek veya kaybolabilecek önemli eşya ihtimaline karşı hazırlıklı olmamızda fayda var.

Kahve falında bir tane portakal görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ezik portakal görmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında iri portakal görmek onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine yorulur.

Kahve falında portakal pişirmek verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine işarettir.

Kahve falında portakal soymak kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kabuğu soyulmuş portakal görmek onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında portakal koklamak başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında portakal dağıtmak atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir