AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çok fil görmek

Kahve falında bir çok fil görmek

Kahve falında bir çok fil görmek fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir çok fil gördüyseniz:

  • Eskiyi geride bırakmalı, yeni arkadaşlıklar, yeni hedefler veya yeni fikirler için yer açmalısınız.

Kahve falında fil ve timsah görmek bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına delalet eder.

Kahve falında filin bağırdığını görmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oyuncak fil hediye almak gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, yeni siparişler alacağına yorulur.

Kahve falında fili denizde görmek çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına işaret eder.

Kahve falında fili yıkamak elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine delalet eder.

Kahve falında bereket fili görmek sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına yorulur.

Kahve falında mavi fil görmek ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında taştan fil görmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir