AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi fil görmek

Kahve falında mavi fil görmek

Kahve falında mavi fil görmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, ticarette başarılı olacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi fil gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işler, aşk hayatınız veya finansal büyüme sağlayacak konularda sizi doğru yönlendirecekler.

Kahve falında mavi fil görmek borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok büyük yenilikler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde yüzen fil görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine inanılır.

Kahve falında sarı fil görmek evin kasasına giren gelirin artacağına, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına delalettir.

Kahve falında fil suresi görmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında doğuran fil görmek karlı işler alacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yavru fil beslediğini görmek sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında kocaman fil görmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fil kesildiğini görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir