AnaSayfa / Genel / Kahve falında bereket fili görmek

Kahve falında bereket fili görmek

Kahve falında bereket fili görmek kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, hidayete ermeyi de başaracağına, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bereket fili gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konularda ortaya çıkan ihtiyaçlara ilgi göstermeniz hayatınızı olumlu yönde etkileyebilir.

Kahve falında bereket fili görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, makam sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında bereketli toprak görmek mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bereket duasını görmek işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına alamet eder.

Kahve falında bereket duası görmek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, tazeleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bereketli sofra görmek olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine inanılır.

Kahve falında fili öldürmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, güzel günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında fil resmi çizmek mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına delalet eder.

Kahve falında fil kakası görmek eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir