AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çocuğun yüzünü yıkamak

Kahve falında bir çocuğun yüzünü yıkamak

Kahve falında bir çocuğun yüzünü yıkamak hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına delalettir.

Kahve falında bir çocuğun yüzünü yıkamak gördüyseniz:

  • Kendi adlarına kendi koşullarını zorlayan veya kendileri açısından zayıf anlaşma koşulları oluşturan kişiler sizin için yararlı sonuçlar oluşmasına neden olabilir.

Kahve falında çocuğun yüzünü yıkamak kazancının tükenmeyeceğine, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir çocuğun yüzünü yıkamak iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünü yıkamak rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına inanılır.

Kahve falında deniz suyuyla yüz yıkamak hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünü suyla yıkamak gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, itibar edineceğine delalet eder.

Kahve falında suyla yüzünü yıkamak içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine delalettir.

Kahve falında yorgan yüzü yıkamak düşünceli ve dalgın olacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeşmede yüz yıkamak gelir kaybedeceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir