AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü suyla yıkamak

Kahve falında yüzünü suyla yıkamak

Kahve falında yüzünü suyla yıkamak kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, saygınlık elde edeceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünü suyla yıkamak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren tavsiyeler söz konusu olabilir.

Kahve falında deniz suyuyla yüz yıkamak kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında yağmur suyuyla yüzünü yıkamak maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında soğuk suyla yüz yıkamak spor yapmaya başlanılacağına, sıcakkanlı bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünü suyla yıkamak yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına işaret eder.

Kahve falında yağmur suyuyla yüz yıkamak zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine işarettir.

Kahve falında suyla elini yüzünü yıkamak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyla yüz yıkamak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz suyuyla yüzünü yıkamak sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir