AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun yüzünü yıkamak

Kahve falında çocuğun yüzünü yıkamak

Kahve falında çocuğun yüzünü yıkamak kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, evlatların hayırsız çıkacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, aşının da çoğalacağına, fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğun yüzünü yıkamak gördüyseniz:

  • Toplum içerindeyken ikili ilişkilerinize veya sizin için özel bir kişiyle konuşmalarınıza, iş hayatınıza veya sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında çocuğun yüzünü yıkamak büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, yarar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir çocuğun yüzünü yıkamak sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına yorulur.

Kahve falında yatak yüzü yıkamak çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elini yüzünü yıkadığını görmek yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinin yüzünü yıkamak kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elini yüzünü sabunla yıkamak malının, parasının ve canın güvende olacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeşmede elini yüzünü yıkamak daha büyük işler için bir örnek olacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında karla yüzünü yıkamak kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir