AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü yıkamak

Kahve falında yüzünü yıkamak

Kahve falında yüzünü yıkamak kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, elindekini de bitireceğine, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünü yıkamak gördüyseniz:

  • Hafife almaya bağlı ya da finansal sorunlar söz konusu olabilir.

Kahve falında karla yüzünü yıkamak yıpranacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün yüzünü yıkamak zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine delalettir.

Kahve falında yüz yıkamak sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde yüz yıkamak sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına işarettir.

Kahve falında yüzünü suyla yıkamak kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında akan suda yüz yıkamak fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına tabir olunur.

Kahve falında banyoda yüz yıkamak uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünü sabunla yıkadığını görmek sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir