AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyla yüzünü yıkamak

Kahve falında suyla yüzünü yıkamak

Kahve falında suyla yüzünü yıkamak mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, iyilik bulacağına, borçlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında suyla yüzünü yıkamak gördüyseniz:

  • Ufukta aşka var veya sosyal yaşamınız hız kazanabilir.

Kahve falında deniz suyuyla yüzünü yıkamak herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sıcak suyla yüzünü yıkamak mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur suyuyla yüzünü yıkamak geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünü suyla yıkamak kafasının rahat olacağına, çalışmaların beğeni almayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur suyuyla yüz yıkamak yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında suyla elini yüzünü yıkamak kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz suyla yüzünü yıkamak insanların birbirine kenetleneceğine, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine tabir olunur.

Kahve falında soğuk suyla yüz yıkamak aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir