AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çocuğu hasta görmek

Kahve falında bir çocuğu hasta görmek

Kahve falında bir çocuğu hasta görmek düze çıkacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir çocuğu hasta gördüyseniz:

  • Kazançlarınızı arttırmanıza yardım edecek olumlu değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında kendi çocuğunun hasta olduğunu görmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, yüzünün her daim güleceğine işarettir.

Kahve falında çocuğunun hastalandığını görmek büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hasta çocuğu görmek her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, göğüs germek zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hasta çocuğa bakmak yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi çocuğunu hasta görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hasta çocuğun iyileştiğini görmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun hasta olduğunu görmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına inanılır.

Kahve falında hasta çocuğunun yürüdüğünü görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir