AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun hasta olduğunu görmek

Kahve falında çocuğunun hasta olduğunu görmek

Kahve falında çocuğunun hasta olduğunu görmek kazancın düşeceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, işinden ve parasından olacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına delalettir.

Kahve falında çocuğunun hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Stres içeren ortamlardan uzak durmakta, risk içeren ortamlara girmemekte veya risk almamakta fayda var.

Kahve falında çocuğunun hasta olduğunu görmek yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hasta çocuğunun yürüdüğünü görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, istemediği halde borçlanacağına delalettir.

Kahve falında hasta çocuğun iyileştiğini görmek özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının çocuğunu hasta görmek kendisine kar ve mutluluk getireceğine, anne ve baba duası alınacağına rivayet eder.

Kahve falında bir çocuğun hasta olduğunu görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında çocuğun hasta olduğunu görmek çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta çocuğa yardım etmek maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, ödeme güçlü çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir çocuğu hasta görmek haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir