AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta çocuğun iyileştiğini görmek

Kahve falında hasta çocuğun iyileştiğini görmek

Kahve falında hasta çocuğun iyileştiğini görmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında hasta çocuğun iyileştiğini gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık belli konularda atacağınız adımlar veya alacağınız kararlar üzerinde etkili olabilir veya geçmiş çalışmalarınızı hatırlatarak yol gösterebilir.

Kahve falında hasta çocuğun iyileştiğini görmek hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine delalet eder.

Kahve falında hasta kuşu iyileştirmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta babasını iyileşmiş görmek yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hastanın iyileşmesini görmek toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir hastanın iyi olduğunu görmek eğer işsizse iş bulacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına işarettir.

Kahve falında hastayken iyileşmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hasta olup iyileştiğini görmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hasta birinin iyileşmesini görmek maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir