AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta çocuğu görmek

Kahve falında hasta çocuğu görmek

Kahve falında hasta çocuğu görmek hayırlı haberlere, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, cesaret ve inançla hareket edeceğine, büyük kayıplara uğrayacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına delalettir.

Kahve falında hasta çocuğu gördüyseniz:

  • Hem eviniz, hem kendiniz için bazı şeyler almanız olasıdır.

Kahve falında çocuğun hasta olduğunu görmek geleceğin güzel olacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında hasta çocuğa bakmak çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunun hasta olduğunu duymak şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğu hasta görmek kötü haberlerin alınacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunu çok hasta görmek ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğun hastalandığını görmek kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına yorulur.

Kahve falında hasta bir çocuğa yardım etmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine delalet eder.

Kahve falında hasta çocuğa yardım etmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, gözden düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir