AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun hastalandığını görmek

Kahve falında çocuğunun hastalandığını görmek

Kahve falında çocuğunun hastalandığını görmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, kazancın gittikçe artacağına, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine delalettir.

Kahve falında çocuğunun hastalandığını gördüyseniz:

  • Üzerinde düşünmeden verdiğiniz veya vereceğiniz sözler yüzünden ileride çok zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında çocuğunun hasta olduğunu öğrenmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, malının, parasının ve canın güvende olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hasta bir çocuğa yardım etmek eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğunu çok hasta görmek sevinçli haberler alınacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine delalet eder.

Kahve falında hasta çocuğun iyileştiğini görmek huzurun ve sükûnetin geleceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında hasta çocuğunun yürüdüğünü görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine delalettir.

Kahve falında çocuğun hastalandığını görmek kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına işaret eder.

Kahve falında hasta çocuğa yardım etmek çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında hasta çocuğa bakmak kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir