AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta çocuğunun yürüdüğünü görmek

Kahve falında hasta çocuğunun yürüdüğünü görmek

Kahve falında hasta çocuğunun yürüdüğünü görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, ev taşımaya, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hasta çocuğunun yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Sizi aşağı çeken veya yavaşlatan konularda yeni kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında hasta çocuğunun yürüdüğünü görmek sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında felçli hastanın yürüdüğünü görmek mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatan hastanın yürüdüğünü görmek bazı maddi problemler yaşayacağınıza, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yatalak hastanın yürüdüğünü görmek üzerindeki kötü imajı sileceğine, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine tabir olunur.

Kahve falında hasta birinin yürüdüğünü görmek yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, bolluk ve bereket yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hastanın yürüdüğünü görmek görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğun hasta olduğunu görmek önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, zarar edilen işlerde kara geçileceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının çocuğunu hasta görmek yeni bir sorumluluk altına gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir