AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi çocuğunu hasta görmek

Kahve falında kendi çocuğunu hasta görmek

Kahve falında kendi çocuğunu hasta görmek darlanacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, çaresizleşeceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi çocuğunu hasta gördüyseniz:

  • İnsani yardım kuruluşlarıyla veya gönüllü yardım işleriyle uğraşmanız aşk hayatınızı veya duygu dünyanızı da olumlu etkileyebilir.

Kahve falında hasta çocuğunun yürüdüğünü görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine işarettir.

Kahve falında çocuğun hastalandığını görmek aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine inanılır.

Kahve falında bir çocuğu hasta görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine inanılır.

Kahve falında çocuğun hasta olduğunu görmek yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğun hasta olduğunu görmek yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine delalet eder.

Kahve falında hasta çocuğun iyileştiğini görmek haberler alacağına, malının artmasına, bereketlenmesine işarettir.

Kahve falında çocuğunun hasta olduğunu öğrenmek aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğunu hasta görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir