AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi çocuğunun hasta olduğunu görmek

Kahve falında kendi çocuğunun hasta olduğunu görmek

Kahve falında kendi çocuğunun hasta olduğunu görmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi çocuğunun hasta olduğunu gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren belli başlı düzenlemeler, planlar ya da iş birlikleri çok fazla karlı olmasa da, önemli tecrübeler kazanacağınızı veya kazandığınızı unutmamalısınız.

Kahve falında hasta çocuğunun yürüdüğünü görmek yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının çocuğunu hasta görmek kendisine uğur getireceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğu hasta görmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına alamet eder.

Kahve falında hasta çocuğu görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun hasta olduğunu öğrenmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına yorulur.

Kahve falında bir çocuğu hasta görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğun hasta olduğunu görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunun hasta olduğunu görmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir