AnaSayfa / Genel / Kahve falında akarsuda abdest almak

Kahve falında akarsuda abdest almak

Kahve falında akarsuda abdest almak yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine tabir olunur.

Kahve falında akarsuda abdest almak gördüyseniz:

  • Dinlenmeniz fiziksel açıdan ziyade daha çok zihinsel olarak gereklidir.

Kahve falında akarsuda abdest almak hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına inanılır.

Kahve falında akarsudan abdest almak yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşillik ve akarsu görmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akarsu üzerinde yürümek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına işarettir.

Kahve falında akarsuda balık avlamak işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi akarsu görmek kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına işarettir.

Kahve falında akarsuda çamaşır yıkamak geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında bulanik akarsu görmek falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir